Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

40 Χρόνια Νέα ΔημοκρατίαΑγαπητοί Συνάδελφοι,
Φίλες και Φίλοι συμπολίτες μου,
Με ιδιαίτερη συγκίνηση αναπολώ τους πολιτικούς αγώνες που δώσαμε μαζί, ευγνωμονώντας όλες και όλους εσάς, που με την εμπιστοσύνη σας,  με αναδείξατε
στα ανώτατα πολιτικά αξιώματα
επί Κυβερνήσεων Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή. 
 
Σαράντα χρόνια αγώνων, είναι επένδυση ζωής στη παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, της οποίας οι αρχές και οι αξίες, όπως τις καθιέρωσε ο ιδρυτής και Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, αποτελούν το ηθικό υπόβαθρο της σύγχρονης κοινωνικό πολιτικής μας ζωής.


Με την ευκαιρία της επετείου μας αυτής,  τιμούμε  διαχρονικά την εκλογική μας Βάση,  τα Στελέχη μας και τις Ιστορικές  μας Ηγεσίες, που πάντοτε  διέσωζαν τη Πατρίδα από δεινές καταστάσεις και καταστροφικές σοσιαλιστικές πολιτικές του παρελθόντος. Σοσιαλιστικές πολιτικές και πολιτικούς, που  το 2010  μας έσυραν στο ΔΝΤ και  στα εθνικά επιζήμια Μνημόνια της φτωχοποίησης, της ανεργίας και της αδυναμίας αξιοπρεπούς διαβίωσης, μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Έτσι, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχοντας υπόψη και τα όσα ανησυχητικά διαδραματίζονται στο εγγύς γεωπολιτικό περιβάλλον,  είναι αναγκαίο  να στηρίξουμε τη προσπάθεια του Πρόεδρου και Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για ταχεία έξοδο της Χώρας από την τραγική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Είμαστε πάνω απ' όλα Έλληνες, που δεν ανεχόμαστε  την Ελλάδα αδύναμη, υποθηκευμένη και υποτελή στα χέρια των δανειστών και των πάσης φύσεως  κερδοσκόπων. 

Με τις θερμότερες ευχές μου για σας και τις οικογένειες σας,
Καλήν αντάμωση.

Σπήλιος.